Innkalling til årsmøte i Oslo Piratparti, mars 2014

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Innkalling til årsmøte i Oslo Piratparti, mars 2014

Hei alle pirater i Oslo,

Da er det tid for årsmøte i Oslo Piratparti. Årsmøtet avholdes torsdag 27.mars kl. 19.00 på Ole-Johan Dahls hus (nye IFI) ved Universitetet i Oslo: Se http://www.uio.no/om/finn-fram/omrader/gaustad/ga06/

Veibeskrivelse ligger vedlagt, men dersom du behøver assistanse for å finne frem, eller døra er låst ved ankomst, ring Thomas Gramstad på tlf 48176875, eller Manuel Lains på tlf 98610883.

På agendaen står bl.a. nyvalg av styre. Komplett agenda er vedlagt. Medlemmer som ønsker å stille sitt kandidatur til styret bes sende inn dette innen den samme fristen som øvrige saker. Styret i Oslo har for tiden en stor andel medlemmer som også sitter i sentralstyret, og dette er uheldig både med tanke på habilitet og arbeidsmengde. Vi vil derfor oppfordre folk til å stille seg til disposisjon.

Frist for innsending av saker til årsmøtet er lørdag 22. mars, kl. 23.59. Alle saker innsendt innen fristen vil bli lagt ut på en informasjonswiki i løpet av påfølgende søndag, og ny infomail vil sendes ut, slik at alle medlemmer får tid til å lese gjennom sakslisten før årsmøtet. For informasjon er Vedtektene for Oslo Piratparti vedlagt. Forslag til endring av vedtekter behandles på samme måte som andre forslag, bortsett fra at evnt. endringer i vedtekter må godkjennes av Piratpartiets sentralstyre før de trer i kraft.

Vi håper så mange som mulig av våre medlemmer har mulighet til å møte opp!


Med hilsen, Oslo-styret