Møre og Romsdal Piratparti: Møtereferat 13. mai 2013

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Møtereferat

Møte Styremøte Møre og Romsdal Piratparti
Dato 13.mai 2013
Plass Skype chat
Deltagere Elin Kristin Dyb, Stian Færøy, Robin Lange
Møteleder Elin Kristin Dyb
Referent Stian Færøy

Saksliste

1. Godkjenning av møtereferat

Forrige referat er godkjent uten innvendinger.

2. Rekruttering

Elin har laget reklameplakat for partiet. Plakat sendes ut til alle medlemmer i fylket med oppfordring om å printe ut og henge opp. Slik får vi spredt budskapet rundt om i fylket. Plakat legges også ut på wiki og facebook side til Møre og Romsdal Piratparti. Eller oppfordres alle til å spre det gjennom sine sosiale nettkanaler.

3. Skolevalg / debatter

Hvordan skal vi få til å delta i debatter? Det vil bli mange arenaner hvor vi må forsvare piratpolitikk fremover. Vi må trene på dette på et eller annet vis frem mot valget. Vi har bestemt å få til diskusjoner på politiske diskusjoner på Skype fremover for å få litt øving i å snakke piratpolitkkk. Styremedlemmer oppfordres også til å lese seg opp faglig for å få større trygghet i diskusjoner. Vi tar opp temaet i ukentlig møte med Geir.

4. Landsmøtet 8-9. juni i Trondheim

Robin har eksamen og kan ikke delta. E-post sendes ut til alle medlemmer i fylket for å invitere alle til å bli med i en fylkesdelegasjon på det ekstraordinære landsmøtet i Trondheim. Vi bestemmer oss på neste møte (førstkommende mandag) om vi blir med. Da har vi også oversikt over andre medlemmer i fylket som ønsker å bli med. Tilstedeværelse på landsmøtet er absolutt beste måte for å kunne påvirke den politiske retningen til Piratpartiet.

5. Politisk allmøte

Som en del av arbeidet om å få øket kunnskap og debatterfaring så kaller vi inn til første allmøte på Skype i fylket. Alle medlemmer inviteres til å bli med. Tema er eksisterende partiprogram og ikke minst forslag til nye saker som Piratpartiet skal få inn i partiprogrammet i Trondheim. Elin sender ut invitasjon. Møtet blir om en uke mandag 20. mai 2013 klokken 20:00. Forhåpentligvis blir dette en arena hvor vi kan bli kjent med flere av medlemmene i fylket.

6. Folkemøte i Volda

Stian har pratet med Linda Eikrem. Men det var ikke tid til noe særlig lang samtale. Linda skulle kontakte Stian igjen. Jeg prøvde å ringe Linda Eikrem (folkemøte i Volda) i dag, men hun var for opptatt til å prate. Hun ringer meg i kveld eller i morgen så får jeg mer informasjon om det møtet. Stian sender ut informasjon om dette når det er klart.

7. E-post til medlemmer

Elin sender ut e-post til alle medlemmer med følgende informasjon:

  1. Invitasjon til Skype møte på mandag
  2. Invitasjon om å bli med på landsmøte som en del av delegasjonen til fylkeslaget
  3. Tips om å lese boken til Rick Falkvinge om kopimonopol - http://falkvinge.net/books/
  4. Rekrutteringsplakat for Møre og Romsdal Piratparti

8. Organisasjonsnummer

Vi har enda ikke fått organisasjonsnummer. De rotet voldsomt i Brønnøysund, men det burde snart være klart om få dager.

9. Digitalt valg

Stian forsker mer på hvordan dette kan gjøres på en billig og god måte. Kravene er at medlemmer skal kunne stemme en gang anonymt for personvalg i fylkeslaget.

10. Wiki

Alle i styret blir lagt inn så fort det skjer noe nytt. Saker i media osv. Oppdatere egen profil.

11. Neste møte

Neste møte blir pratemøte på Skype på mandag 20. mai 20:00.