Referat frå styremøte i Aust-Agder Piratparti 2017-06-13

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Tid: 20:15

Stad: Mumble-serveren til Unge Pirater EU

Frammøtte: Svein Mork Dahl, Lillian Wangondu, Targeir Attestog

Møteleiar og referent: Targeir Attestog

Sentralstyremøtet i går vedtok einstemmig støtte på 15 000 kroner for Arendalsuka. Targeir meiner at førre generalsekretær skal ha utført betalinga av sjølve standplassen, som var på 6000 kroner utan moms. Det blir derfor meir pengar til arrangement, materiell og støtte for medlemmar på standen til overnatting og reise. Frå sentralt kan Thomas Gramstad, Olav Handeland, Odin Dillingøen og Geir Aasli vere med på delar av Arendalsuka Ekstraordinært landsmøte blir heildigitalt for å spare pengar. Litt usikkert om det blir berre avstemmingar (slik som i 2014) eller ei form for videokonferanse der folk kan få prate.

Targeir foreslår å lage spel med interaktiv video til valkampbruk, som fungerer som om spelaren/brukaren spør personane i opptaka om politikken til Piratpartiet.

Svein nemnar at sentralstyret i går vedtok at fylkeslag kan vedta eigen politikk, som kan brukast i valkampen. Aust-Agder: Bompengar Fylkessamanslåing – kritikk mot prosessen. Fylkeslag kan ikkje ha avvikande meiningar på nasjonal politikk, men kan det lokalt.

Vi vedtar at Aust-Agder Piratparti dekker overnattinga for sine styremedlemmane på landsmøtet i Bergen. Targeir kan sende søknad til partiet sentralt for å få dekt flyreisa til og frå. Facebook-annonse for Piratpartiet skal Svein lage. Han sender først lesarinnlegg til VG og Dagbladet og lagar deretter Facebook-post etter det som blir spreidd rundt med betaling til Facebook.Primærmålgruppe: 18-35 år

Svein skal skrive mediestrategi i Piratpartiet.


Nytt styremøte rundt 20. juli.

Møtet slutta i dag klokka 21:05.