Referat medlemsmøte Oslo 2015-08-30

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Piratpartiet inviterte til seminar/båttur til Oscarsborg.

Deltagere

Thor, Middelthun, Jakobsen, Thomas (kom sent), Michal, Joanna, Manuel, Tobias

Highlights

Vi dro fra Kadettangen i Sandvika, grillet i DragsundHåøya, gikk tur på Oscarsborg og gled platt lens tilbake til Sandvika i mørke og fullmåne.

Alle var enige i at det var en fin tur! Vi hadde det gøy. Mye god mat og drikke.

Store mengder grillmat, stor kasserolle med fårikal, to flasker piratrom, ca ti liter øl ble konsumert.

Invitasjon ble sendt ut til alle medlemmer i Oslo og Akershus. Turen ble delvis finansiert av Tobias (diesel, havneavgifter, fårikål, rom, øl), delvis av Manuel (grillmat) og delvis på frivillig deltageravgift (180 mBTC mottatt på 1NwnyLB5DzTQ1qeAjeBhj3aXw3pCp9jpg, disponert av Tobias)

Agenda

Valgkamp

Vi må være flinkere til å møte opp i valgboden. Det er veldig dumt når valgboden står tom, det er veldig kjedelig å stå der når man er alene, men kan være utrolig givende når man er flere. Når man har stått der en stund glir alt lettere.

Middelthun skal på interview med Oslo By og presentere vårt program for Gamle Oslo i morgen. Han er invitert dit. Vi må være mer proaktive, og ta kontakt med media i stedet for at media tar kontakt med oss. Det hender innimellom at vi får en del "nesten-invitasjoner" fra media, det dukker opp saker som vi lett kan få medieomtale om.

Teambuilding

Vi har tradisjon i piratpartiet for å krangle og angripe hverandre, særlig på mail.

Vi i Oslo må stå sammen som en sammensveiset gjeng. Vi må møtes fysisk oftere. Det foreslås at vi har kombinerte medlemsarbeidsmøter og styremøter annen hver uke, eventuelt med pils på pub etter møtet.

Vi må bli flinkere å oppmuntre hverandre og gi hverandre ros for utført arbeid. Vi må akseptere og oppfordre til gjørokrati. Trepiratsregelen - dersom tre pirater mener at noe er en god idé - just f*cking do it!

Det må se ut som at vi har det gøy! Det enkleste er å ha det gøy! Det bidrar til rekruttering. Rekruttering er viktig!

Strategi og retning videre

Mye diskusjon

Internt breddedemokrati

Bruke "aktive i Oslo"-mailinglista mer aktivt.

Teste ut og vidreutvikle forskjellige verktøy for demokratisk prosess.