Vest-Agder Piratparti Referater

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Her legger vi ut referater fra styremøtene i Vest-Agder Piratparti. Referatene skrives som regel i fellesskap i en pad mens møtet avholdes, og publiseres "rå".

Styremøte 02.01.14

Referat fra Vest-Agders hastemøte for Piratpartiets LM-planleggingsmøte torsdag 2. januar 2014 Innkalling sendt av Lasse Oppmøtte: Tale, Anders, Fredrik og Lasse Dagsorden: Mail fra Lasse (streaming og andre organiseringstingogduppeditter) Mail/utkast fra Tale om overnattingsinfo Slanking/koz

  • Vi har et stort press på oss når det gjelder streaming. Et webkamera med integrert mikrofon kommer ikke til å være tilstrekkelig for oss. Derfor vil jeg anbefale at vi tar kontakt med Tangen VGS og Noroff og spør hvilke ressurser de har til rådighet som vi kan ta i bruk. De har garantert både elever og lærere som kunne være interessert i å gjøre noe slikt, samtidig som de har en del nødvendig utstyr vi rett og slett ikke har tilgang på ved KKG.

Anders fix ^

  • Jeg tror også at styret burde utpeke en person som har ansvar for at de som deltar på møtet har betalt kontingent, og utdeling av "Stemmekort" for å skille mellom stemmeberettigede medlemmer og besøkende.

Middelthun & Talefix^

  • Er nok en god idé å velge en person som har ansvar for å kontakte og snakke med eventuell presse som vil være til stede under møtet. Greit å ha en kontaktperson.

Anders fix ^

  • Som beskrevet i en tidligere mail, stiller jeg meg frivillig til å organisere sofasurfing til medlemmer som ønsker det. Vil helst at de yngste medlemmene som åpenbart har lite penger å rutte med har førsterang på sofaer, men alt etter behov. Når Mundt kommer tilbake fra ferie sender jeg ut en mail til uPIR's medlemmer om landsmøtet, og inviterer dem til å komme. Hvis det er nok interesse, kan jeg avholde en sosial rusfri aften @ Lasse's Casa

Presseperson/pressekontakt for LM: Tale kan fikse/pimpe partiet til journalister.

Mail fra Tale til de påmeldte:

Hei! Du får denne mailen fordi du har meldt deg på Piratpartiets 2. ordinære landsmøte 1. - 2. februar 2014. Først og fremst: takk for at du meldte deg på! Her kommer en del praktisk informasjon. Du har sikkert fundert litt på hvor du kan overnatte og om det blir servert mat. Når et gjelder overnatting: Vi har en avtale med Budget Hotel i Vestre Strandgate i Kristiansand Sentrum. Her kan du få et enkeltrom til 380,- pr. natt eller dobbeltrom til 480,- (240,- pr. person) eller trippelrom til 580,- (193,33,- pr. person) eller 4-mannsrom til 680,- (170,- pr. person). Jeg kommer ikke til å tvinge noen til å dele rom med noen andre, men kan selvfølgelig være behjelpelig dersom du ønsker det. Du kan selvsagt også alliere deg med noen andre pirater og spleise på et rom med dem. Siden Piratpartiet sentralt er de som har avtalen med hotellet kommer vi til å gjøre det slik at du betaler overnattingen direkte til partiet, som igjen betaler regningen samlet til hotellet. Du får fortløpende informasjon om hvor mye du skal betale dersom du vil overnatte på hotell. Dersom lommeboka di synes 170,- (eller mer) er for mye for overnatting finnes det en liten mengde gjestesenger og sofaer hos medlemmene i Kristiansand Piratparti., f. eks. Lasse som er admiral i Unge Pirater. Gi beskjed om du heller vil overnatte privat hos en pirat. Et tredje alternativ er at du selv organiserer overnatting. Dette skal jeg ikke legge meg opp i dersom du velger å gjøre. Det finnes mange hyggelige couchsurfere i Kristiansandsområdet, men mange av dem bor i Vågsbygd eller langt øst for sentrum, noe som kan gjøre det litt omstendelig å komme seg til og fra møtelokalene som ligger på Lund. Angående mat: Vi serverer frokost og lunsj begge møtedagene. Vi kommer også til å arrangere landsmøtemiddag på lørdagskvelden. Dersom du skulle ha et behov for mat mellom dette finnes det opptil flere dagligvareforretninger i nærheten av både møtelokalene og hotellet. Hvis du har matallergier eller intoleranser, evt. følger en diett som trenger litt tilpasning (f.eks. vegetarianer eller veganer), kan vi be cateringen om å tilrettelegge for dette. Det samme gjelder serveringen på landsmøtemiddagen. Det er bare en viktig huskeregel dersom du ikke er helt standard i matveien: Vi må få beskjed slik at vi kan ordne mat til deg! Med vennlig pirathilsen På vegne av styret i Vest-Agder Piratparti (organisatorer for LM14) og sentralstyret:

Styremøte 28.04.13

Oppmøtte: Anders, Lasse, Kenneth, Tale, Sted: Først Skype, så Mumble reFERENT: Tale, som satte PUSH-TO-TALK-KNAPPEN PÅ MUMBLE til caps lock OG IKKE GADD Å stille den om når hun skreiv. Gjett mellom hvilke ord i referatet hun sa noe :p Dagsorden: Årsmøte: Sted, tid, by. Formelle ting til årsmøte

Forslag: Vi holder årsmøtet på Amigos eller Samsen i Kristiansand den 15. mai. Samsen har bedre internett og sånt. Lasse ansvar for forespørsel til Samsen.hVIS DE IKKE sier ja spør Kenneth på Amigos. Vi tar det i Kristiansand fordi vi har veldig lite penger (ok, egentlig ingen), og det er billigere å transportere de få medlemmene som holder til utenfor Kristiansand til Kristiansand enn å transportere resten til et annet sted. Alternativt har vi Skype, og de som ikke kan møte opp fysisk kan selvfølgelig delta over Skype (eller annen, fri software!)

Brosjyre: <------- SE SÅ SNEAKY JEG ER se så caps lock du er Kikke litt på den på årsmøtet så vi kan få fiksa den til noe vi får/kan bruke i valgkampen.

Lokal strategi. Verve medlemmer/ Velgere. Når? Hvor? Samkjøring av "normal aktivitet" og valgkamp. Hvem kan hva i fylket? Hvordan vil folk jobbe (stå på stand, twitre, BLOGGE, LESERINNLEGG)?Prøve og feile!

Styret sender innkallinga til møtet så fort som mulig! hELST FØR MØTESLUTT. Tale skriver innkalling, Anders, Kenneth og Lasse flikker på Geirs utsendte forslag til vedtektsmal.

Styret framlegger resultatet som endringsforslag til vedtekter på årsmøtet.

Innkallinga godkjennes i padda, og vedtektsendringene blir ferdigstilt senere pga tidspress. Møtet hevet.