Åpenhet

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk

Piratpartiet satser på åpenhet. Ikke bare i ord, men også i handling. Derfor legger vi også ut interne dokumenter som vi arbeider med. Wikiformatet er et effektivt og oversiktlig format å lage dokumenter, analyser og andre artikler i.

Du har kanskje kommet til denne siden via en side som er merket som uferdig. Noen vil se på dette som useriøst, man presenterer ikke uferdige produkter! Men tross alt, alle dokumenter gjennomgår en modningsprosess, og denne prosessen foregår i alle andre partier, i næringslivet og privat. Det at vi velger å bruke wikien til mye av det interne arbeidet er for å holde en gjennomsiktig profil, og fordi den rett og slett er et godt verktøy som har vist seg som en god utviklings- og kommunikasjonskanal for mange brukere samtidig.

Andre fordeler med å utvikle dokumenter direkte på wikien er at alle bidragsytere blir kreditert i versjonshistorien, og alle tidligere forandringer kan studeres i detalj. For å få fram denne informasjonen, gå inn på «View history» for den aktuelle siden.

Piratpartiet vil selvfølgelig ikke legge ut filer som inneholder personlig informasjon eller tekst som er skrevet av andre uten gyldig tillatelse.