Forskjell mellom versjoner av «Breddepolitiske prosesser»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Breddepolitiske prosesser)
m
Linje 2: Linje 2:
 
Breddepolitiske prosesser skal foregå etter retningslinjene beskrevet her ifølge vedtak på EO Landsmøte 8. juni 2013:
 
Breddepolitiske prosesser skal foregå etter retningslinjene beskrevet her ifølge vedtak på EO Landsmøte 8. juni 2013:
  
*  Den skal ikke resultere i standpunkt som strider mot kjerneprogrammet
+
*  Den skal ikke resultere i standpunkter som strider mot kjerneprogrammet
*  Den skal ikke resultere i standpunkt som hindrer partiet å senare inngå politiske kompromiss (dersom vi på den måten kan få gjennomslag for andre viktige standpunkt)
+
*  Den skal ikke resultere i standpunkter som hindrer partiet i å senere inngå politiske kompromisser (dersom vi på den måten kan få gjennomslag for andre viktige standpunkter)
*  Den skal resultere i standpunkt som holder partiet samlet (dvs. Ikke splitter partiet, men uten å gi enkeltpersoner vetorett)
+
*  Den skal resultere i standpunkter som holder partiet samlet (dvs. som ikke splitter partiet, men uten å gi enkeltpersoner vetorett)
*  Den må si noe om styrken av standpunkt i tid og rom (f.eks. når kan medlemmer be om omkamp om et standpunkt?; hvor store må endringer være før man må ta en ny debatt?; hvor mange må ev. be om dette; når skal vi heller overlate spørsmålet til folkeavstemming?)
+
*  Den må si noe om styrken av standpunkter i tid og rom (f.eks. når kan medlemmer be om omkamp om et standpunkt?; hvor store må endringer være før man må ta en ny debatt?; hvor mange må evt. be om dette; når skal vi heller overlate spørsmålet til folkeavstemning?)

Revisjonen fra 6. mai 2021 kl. 12:39

Breddepolitiske prosesser skal foregå etter retningslinjene beskrevet her ifølge vedtak på EO Landsmøte 8. juni 2013:

  • Den skal ikke resultere i standpunkter som strider mot kjerneprogrammet
  • Den skal ikke resultere i standpunkter som hindrer partiet i å senere inngå politiske kompromisser (dersom vi på den måten kan få gjennomslag for andre viktige standpunkter)
  • Den skal resultere i standpunkter som holder partiet samlet (dvs. som ikke splitter partiet, men uten å gi enkeltpersoner vetorett)
  • Den må si noe om styrken av standpunkter i tid og rom (f.eks. når kan medlemmer be om omkamp om et standpunkt?; hvor store må endringer være før man må ta en ny debatt?; hvor mange må evt. be om dette; når skal vi heller overlate spørsmålet til folkeavstemning?)