Bruker:Lazzexus

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 27. sep. 2022 kl. 12:14 av Lazzexus (diskusjon | bidrag) (Created page with "Heisann! Jeg går under navnet Lasse Gregersen, og er ekte fullblods sørlending. Æ kan godt li' krabbår og rægår. Er for tiden kaptein/admiral/leder for Unge Pirater,...")
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Heisann!

Jeg går under navnet Lasse Gregersen, og er ekte fullblods sørlending. Æ kan godt li' krabbår og rægår.

Er for tiden kaptein/admiral/leder for Unge Pirater, Piratpartiets ungdomsorganisasjon. Mine kjernesaker er fri ikke-kommersiell fildeling, breddedemokrati og fri kommunikasjon. Går idrettslinjen i Kristiansand, og ønsker kontroversielt nok å bli programmerer eller spillprogrammerer i en ikke så altfor fjern fremtid. Har alltid vært interessert i teknologi og IT, både programvare og hardware.

Jeg er pirat fordi jeg mener at demokratiet er klar for en firmware-oppdatering, som åpner for mer user-input. Jeg er også imot staten Norges forsøk på å kriminalisere en hel generasjon med forbrukere, fordi en allerede døende bransje skal holdes på respirator litt lengre. Jeg ser at teknologiens utvikling fjerner unødvendige ledd fra distribusjonprosessen hos kulturindustrien, og mener artistene og skaperne fortjener en større del av kaka. Jeg ser på piratbevegelsen som den eneste kulturvennlige, fordi vi tar artistene - ikke de store selskapene på alvor.

Alle mine utsagn, tekster, kommentarer, quotes og liknende er kopierbare - så lenge navnet mitt nevnes!

Peace out.