Forskjell mellom versjoner av «Bruker:Tale»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Kontakt)
Linje 16: Linje 16:
 
Trenger du mer kontaktinfo, pliz send meg en mail. Evt. står jeg i telefonkatalogen.
 
Trenger du mer kontaktinfo, pliz send meg en mail. Evt. står jeg i telefonkatalogen.
  
Min TODO finner du her: [http://piratepad.net/ep/pad/view/ro.ZgdVNmJp6CC/latest] Om det er noe du har lyst til å hjelpe meg med å gjøre er det bare å si ifra. Ansvar er til for å deles.
+
Min to-do-liste finner du her: [http://piratepad.net/ep/pad/view/ro.ZgdVNmJp6CC/latest] Om det er noe du har lyst til å hjelpe meg med å gjøre er det bare å si ifra. Ansvar er til for å deles.

Revisjonen fra 12. aug. 2022 kl. 07:39

Jeg er for lat til å redigere denne sida. Men jeg er ganske kul, da.

Neida. Jeg er leder i fylkeslaget i Vest-Agder, 1. kandidat på stortingslista i samme fylke, og sitter i sentralstyret. Utenom Piratpartiet er jeg halvveis ferdig med en bachelor i germanistikk, og interesserer meg mer enn gjennomsnittlig for språk, noe som har resultert i at jeg snakker både norsk, engelsk og tysk flytende.

Pirateventyret mitt begynte da jeg dro på utveksling til Berlin midt i valgkampen i 2011. Endelig hadde jeg funnet et parti jeg faktisk sympatiserte med! Men som norsk statsborger har jeg ikke stemmerett ved tyske valg, så jeg begynte å kikke meg rundt etter en norsk piratbevegelse. I mai 2012 kom jeg over piratpartietnorge.org, og var med på stiftelsesmøtet i juni 2012 via Mumble. Etter det kom eksamensperioden rasende over meg som et jordskred, og pirateriet ble lagt litt på is. Jeg hadde litt sporadisk kontakt med diverse tyske pirater, og Norge virket så uendelig langt borte. Så, i februar 2013, tok en fantastisk gjeng mennesker initiativ til å stifte Vest-Agder Piratparti. Ei venninne (hun som fikk arrangert møtet, all ære til henne) av meg ga meg beskjed om at "legg til Anders på Skype, du skal være med i styret". Som sagt, så gjort, og vips var jeg Kaptein Tale. Hva som har skjedd etter det er history in the making.

Hvis du føler for et litt dypdykk inn i hodet mitt finner du den personlige bloggen her: [1]

Kontakt

Mail: tale ÆTT piratpartiet.no

Telefon: (+47) 40 97 15 28

Trenger du mer kontaktinfo, pliz send meg en mail. Evt. står jeg i telefonkatalogen.

Min to-do-liste finner du her: [2] Om det er noe du har lyst til å hjelpe meg med å gjøre er det bare å si ifra. Ansvar er til for å deles.