Forskjell mellom versjoner av «Bruker:Tale»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Epilog)
 
Linje 1: Linje 1:
Jeg er for lat til å redigere denne sida. Men jeg er ganske kul, da.
+
Takk for meg :)
 
 
Neida. Jeg er leder i fylkeslaget i [[Agder Piratparti|Agder]], var 1. kandidat på stortingslista i vest-Agder ved stortingsvalget i 2013, og er andre nestleder i [[Sentralstyret|sentralstyret]] hvor jeg også sitter som internasjonal koordinator . I tillegg er jeg styremedlem og kjeksansvarlig i [[Unge_Pirater_Vest-Agder|Unge Pirater Vest-Agder]]. Utenom Piratpartiet er jeg nesten ferdig med en bachelor i germanistikk, og interesserer meg mer enn gjennomsnittlig for språk, noe som har resultert i at jeg snakker både norsk, engelsk og tysk flytende.
 
 
 
Pirateventyret mitt begynte da jeg dro på utveksling til Berlin midt i valgkampen i 2011. Endelig hadde jeg funnet et parti jeg faktisk sympatiserte med! Men som norsk statsborger har jeg ikke stemmerett ved tyske valg, så jeg begynte å kikke meg rundt etter en norsk piratbevegelse. I mai 2012 kom jeg over piratpartietnorge.org, og var med på stiftelsesmøtet i juni 2012 via Mumble mens jeg satt på kjøkkenet mitt i Neukölln. Etter det kom eksamensperioden rasende over meg som et jordskred, og pirateriet ble lagt litt på is. Jeg hadde litt sporadisk kontakt med diverse tyske pirater, og Norge virket så uendelig langt borte.
 
Så, i februar 2013, tok en fantastisk gjeng mennesker initiativ til å stifte Vest-Agder Piratparti. Ei venninne (hun som fikk arrangert møtet, all ære til henne) av meg ga meg beskjed om at "legg til [[User:CaptainBlue|Anders]] på Skype, du skal være med i styret". Som sagt, så gjort, og vips var jeg Kaptein Tale. Hva som har skjedd etter det er history in the making.
 
 
 
Hvis du føler for et litt dypdykk inn i hodet mitt finner du den personlige bloggen her: [http://tale.haukbjork.net/]
 
 
 
====Mitt kandidatur som andre nestleder====
 
 
 
Først av alt: tusen takk for nominasjonen, det betyr jo at noen synes jeg er skikket for et verv som andre nestleder. Det er trivelig.
 
For å være totalt unorsk, så tror jeg selv at jeg er skikket for vervet. Jeg ser et helt klart behov for å få styrt skuta trygt mellom alle skjærene de politiske farvann har å by på, og jeg vet det er en tung jobb. Men jeg er motivert for å ta ansvaret, og ikke minst er jeg engasjert. Jeg er overbevist om at Piratpartiet kan gjøre endringer og innføre et mer rettferdig demokrati i Norge og verden. For å klare det trenger vi at noen som er motiverte tar roret når det trengs, og får spredd motivasjonen utover i organisasjonen. Jeg har erfart at engasjement og motivasjon smitter, og jeg vet at jeg kan smitte andre med mitt eget engasjement. Jeg gjør mitt beste for å være tilgjengelig så godt som 24/7 (selv om jeg også sover minst en gang i døgnet og har litt andre baller i luften i tillegg til Piratpartiet), og fører en offentlig to do-liste der alle som er interesserte kan kontakte meg og bidra: [https://piratenpad.de/ep/pad/view/ro.HxX$M8vMlP1/latest] . Jeg kan være litt streng til tider, og tåler selv å få kritikk, på den betingelsen at den er konstruktiv. Å klage uten å komme med et bedre forslag er ikke min stil, selv ikke overfor politiske motstandere.
 
Jeg stiller ikke fordi jeg vil ha et "høyt" verv i partiet. Jeg stiller fordi jeg ønsker å ta ansvar for at Piratpartiet blir det partiet det fortjener å være, og for at piratbevegelsen skal bli sterk i Norge også. Slik jeg ser det er pirater en slags superhelter, og superhelter redder verden! Hvis du har tiltro til at jeg kan bruke litt ekstra tid og krefter på å være superhelt på vegne av deg, er du veldig velkommen til å stemme på meg som andre nestleder. Stø kurs framover!
 
 
 
====Kontakt====
 
 
 
Mail: tale ÆTT piratpartiet.no
 
 
 
Telefon:  (+47) 40 97 15 28 (OBS, midlertidig ute av drift!)
 
 
 
Trenger du mer kontaktinfo, pliz send meg en mail.
 
 
 
Min to-do-liste finner du her: [https://piratenpad.de/ep/pad/view/ro.HxX$M8vMlP1/latest] Om det er noe du har lyst til å hjelpe meg med å gjøre er det bare å si ifra. Ansvar er til for å deles.
 

Nåværende revisjon fra 28. apr. 2017 kl. 13:46

Takk for meg :)