Diskusjon:Forside

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 6. des. 2021 kl. 21:51 av Captainblue (diskusjon | bidrag) (Nye sider under kategorier)
Hopp til: navigasjon, søk

Navn på sider

Så da var wikien oppe og gikk, og det er helt storveis. Dette skal bli produktivt. :)

Ser at det skal opprettes en del sider av formatet «PP søyler» og lignende. Vil det ikke være bedre å droppe «PP » og heller bruke f.eks. «Søyler»? To grunner til dette: Det ser ut som ord deling, og det er egentlig litt overflødig med «PP » i og med at stort sett alt her på wikien kommer til å handle om PP. -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 01:49, 29 September 2012 (CEST)

Indeed Øyvind. Det var eg som rota litt pga copy-paste frå fribit-wikien. Det skapte også litt trøbbel med kategoriane. Det vil ikkje være nødvendig med PP foran artiklane, det var berre for å ikkje blande saman med Fribit sine eigne artiklar. --Vegard Solheim (talk) 01:50, 29 September 2012 (CEST)


Eg har litt problem her, eg får ikkje linka til kategoriane og vil helst ikkje lage nokre ekstra unødvendige sider. Bomma allerie på det med dei category vs kategori greiene. Skal kategoriane fungere som hovudsidene, eller skal eg lage nye med t.d. navna som står på main pagen no? --Vegard Solheim (talk) 02:00, 29 September 2012 (CEST)

Vi skulle hatt en side der vi kan diskutere oss fram til kategoristrukturen, og helst under et eget navnerom. Det kommer jeg tilbake til. Wikipedia har en grei oversikt over hvordan kategoriene fungerer her som kan brukes som referanse foreløpig. -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 02:11, 29 September 2012 (CEST)

502 Bad Gateway

Ser at det kommer en «502 Bad Gateway»-feilmelding når man går inn i Category:Piratpartiet. Så vidt jeg kan se, er det bare denne siden som har dette problemet. FYI. -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 03:55, 29 September 2012 (CEST)

Nuvel. Enda en kategori har fått dette problemet, Category:Wiki. Vet ikke hva som skjer. -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 07:04, 29 September 2012 (CEST)

Mer info: Når jeg legger til &action=edit på slutten av URL-en så jeg kan se hva kategorien inneholder (eneste måten å gjøre det på uten at den får hikke), kommer dette opp når jeg trykker «Save page»:

MediaWiki internal error.
Exception caught inside exception handler.
Set $wgShowExceptionDetails = true; at the bottom of LocalSettings.php to show detailed debugging information.

Forhåpentligvis er det bare en konfigurasjonssak. -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 07:12, 29 September 2012 (CEST)

Den der var ikke akkurat triviell å finne ut av, men nå fungerer det. Det viste seg at det er en bug i mediawiki som bygger opp en SQL-spørring og feilaktig legger til et mysql-spesifikt parameter selv om den skal spørre en postgresdatabase. For the record, jeg måtte kommentere ut følgende tre linjer i includes/db/DatabasePostgres.php:

       if ( isset( $noKeyOptions['LOCK IN SHARE MODE'] ) ) {
           $postLimitTail .= ' LOCK IN SHARE MODE';
       }

--Øystein Middelthun (talk) 16:48, 29 September 2012 (CEST)

Bra jobba, Øystein. Takk for den. Det var en stygg bug, men sikkert et resultat av at Mediawiki kun støttet MySQL i gamle dager. Men det er fint at databasen kjøres under Postgres. /me likes. ☺ -- Øyvind A. Holm (diskusjon) 21:17, 29 September 2012 (CEST)

Nye sider under kategorier

Tenkte å lage en ny side med en norsk forklaring på Liquid Democracy, her kalt Kontinuerlig Direkte Demokrati.

Trenger noen tips, men kommer til å se om jeg klarer det nå likevel. Det går jo alltid an å fixe etterpå ;) --Fixet Har glemt hva koden er for å få timestamp og signatur. Pls tell me how :) Fixet det også :-D Anders K (talk) 16:55, 8 October 2012 (CEST)