Forskjell mellom versjoner av «Diskusjon:Forslag til saker landsmøte 2013-06»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Kuppingsrisiko, tvil om)
 
 
Linje 1: Linje 1:
 
Det menes at "Risikoen for at partiet blir kuppet vil være signifikant dersom kontingenten settes til null.".  
 
Det menes at "Risikoen for at partiet blir kuppet vil være signifikant dersom kontingenten settes til null.".  
 
Til det spør jeg, kan man være medlem i to forskjellige partier samtidig?
 
Til det spør jeg, kan man være medlem i to forskjellige partier samtidig?
I tillegg, hvis man må logisk underbygge forslag til saker med utgangspunkt i kjerneprogrammet, er den bekymringen reell?
+
I tillegg, hvis man må logisk underbygge forslag til saker med utgangspunkt i kjerneprogrammet, er den bekymringen reell? {{Usignert|Vigleik|2013-03-19 15:33:04}}
 +
 
 +
Det står i retningslinjene at medlemmene ikke skal ha ''verv'' i andre partier - men ellers er det vel uproblematisk å være med i to partier, det er tross alt en personlig sak hvilke(t) parti man vil være med i, medlemslister er (så vidt jeg vet?) ikke offentlig tilgjengelige, så piratpartiet har ingen mulighet til å verifisere at PP-medlemmer ikke er med i andre parti.  Om bekymringen er reell eller ikke vet jeg ikke, men sannsynligheten er definitivt større enn null.  Det er mange elementer der ute vi helst ikke vil at skal få en signifikant posisjon i piratpartiet. [[User:Tobixen|Tobixen]] ([[User talk:Tobixen|talk]]) 18:30, 19 March 2013 (CET)

Nåværende revisjon fra 22. jun. 2021 kl. 09:27

Det menes at "Risikoen for at partiet blir kuppet vil være signifikant dersom kontingenten settes til null.". Til det spør jeg, kan man være medlem i to forskjellige partier samtidig? I tillegg, hvis man må logisk underbygge forslag til saker med utgangspunkt i kjerneprogrammet, er den bekymringen reell? Dette usignerte innlegget ble skrevet av Vigleik (diskusjon) 2013-03-19 15:33:04

Det står i retningslinjene at medlemmene ikke skal ha verv i andre partier - men ellers er det vel uproblematisk å være med i to partier, det er tross alt en personlig sak hvilke(t) parti man vil være med i, medlemslister er (så vidt jeg vet?) ikke offentlig tilgjengelige, så piratpartiet har ingen mulighet til å verifisere at PP-medlemmer ikke er med i andre parti. Om bekymringen er reell eller ikke vet jeg ikke, men sannsynligheten er definitivt større enn null. Det er mange elementer der ute vi helst ikke vil at skal få en signifikant posisjon i piratpartiet. Tobixen (talk) 18:30, 19 March 2013 (CET)