Forskjell mellom versjoner av «Diskusjon:Spørsmål og svar»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
m
 
Linje 10: Linje 10:
  
  
    Anbefaler å endre slik du finn det passande, så kan vi andre heller vurdere endringa, og legge til vidare. FAQen er ikkje meint som ein fasit slik Geir skreiv den
+
Anbefaler å endre slik du finn det passande, så kan vi andre heller vurdere endringa, og legge til vidare. FAQen er ikkje meint som ein fasit slik Geir skreiv den
    originalt i e-posten, men at den kan byggast på etter kvart (uten at den skal bli for komplisert).--[[User:Vegard Solheim|Vegard Solheim]] ([[User talk:Vegard Solheim|talk]]) 01:03, 27 October 2012 (CEST)
+
originalt i e-posten, men at den kan byggast på etter kvart (uten at den skal bli for komplisert).
 +
--[[User:Vegard Solheim|Vegard Solheim]] ([[User talk:Vegard Solheim|talk]]) 01:04, 27 October 2012 (CEST)
 +
 
 +
 
 +
Takker Vegard :) [[User:CaptainBlue|Anders K]] ([[User talk:CaptainBlue|talk]]) 18:57, 28 October 2012 (CET)

Nåværende revisjon fra 28. nov. 2021 kl. 00:26

Piratpartiets hovedmålgruppe og interesse for partiet

--Foreslår sletting av denne kommentaren når vi har fått igang en diskusjon om FAQ og tilhørende svar--
Jeg ser av FAQen at det er flere direkte misvisende forklaringer på hva piratpartiet står for.
Bla. blir det sterkt misvisende at partiet fokuserer på teknologi. Det blir jo ikke feil, men det er anvendelsen av teknologi som er partiets fokus. Personvern, Åpenhet i offentlig sektor, medbestemmelse og stemmerett gjennom hele valgperioden, m.m.
Selv møter jeg nesten ingen teknologer der jeg samler inn underskrifter. Det har vi heller ikke gjort der vi har hatt kampanjer med flere som samler inn i grupper.
Derfor håper jeg vi kan bli enig om å endre fokuset litt på denne FAQen slik at vi får et bredere publikum. For det er tross et breddepolitisk alternativ. Det fremgår jo også veldig klart av den 3. søylen i Kjerneprogrammet.
Det er nok riktig at teknologer har startet initiativet, men det er også et faktum at alle vi forsøker å verve til lokallag er alt annet enn teknologer. Vi utelukker for mange med hovedfokus på teknologi alene.
Analysene vi har gjort viser at vi skaper mest interesse i alderssgruppen 25-47 år. er det riktig å svare at vi antar at størstedelen av den potensielle velgermassen da er unge? -- Anders K (talk) 13:40, 26 October 2012 (CEST)


Anbefaler å endre slik du finn det passande, så kan vi andre heller vurdere endringa, og legge til vidare. FAQen er ikkje meint som ein fasit slik Geir skreiv den originalt i e-posten, men at den kan byggast på etter kvart (uten at den skal bli for komplisert). --Vegard Solheim (talk) 01:04, 27 October 2012 (CEST)


Takker Vegard :) Anders K (talk) 18:57, 28 October 2012 (CET)