Forside

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 9. jun. 2023 kl. 07:26 av Geir (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til Piratpartiets wiki! Her vil du finne informasjon om partiet generelt, og artikler som er under utvikling.

Piratpartiet har nå samlet inn over 5 000 underskrifter og er ganske snart registrert som offisielt norsk parti.

Arbeidet pågår nå med nettsiden Piratpartiet.no(den viser for øyeblikket til piratpartietnorge.org) samt medlemsregistrering. Deretter starter arbeidet med fylkeslagene.

Vi ønsker alle som vil bidra velkommen, uansett hva det måtte være. Du finner bla. kontaktinformasjon under kategorien Lokallag etterhvert som de blir etablert.

Forenklet oversikt over sider

Åpenhet

Åpenhet er viktig i et sunt demokrati, og Piratpartiet har derfor som et av sine hovedmål å være så tilgjengelig og åpent som mulig. Det er dessverre et faktum at mange politiske avgjørelser blir gjort utenfor det politiske rom, og offentligheten går derfor glipp av saksgangen og hvordan politiske avgjørelser blir til.

Vi vil forandre på dette, og gå foran med et godt eksempel. Dette er samme programvaren som brukes av Wikipedia, leksikonet som alle kan være med på å utvikle. Du kan gå tilbake i historien til hver eneste artikkel og studere alle forandringer som er gjort. Her kan det postes alle slags forslag som senere vil bli stemt over via Breddedemokrati-systemet.

På wikisidene står hvem som helst (medlemmer) fritt til å fremme forslag, komme med meningsutspill og redigere innhold. Innhold på wikien er derfor ikke på noen måte å betrakte som offisiell informasjon fra eller om Piratpartiet.

Den offisielle siden til Piratpartiet finner du her.

Piratpartiets søyler - overordnede politiske mål: Piratpartiets søyler

Mer eller mindre gjennomtenkte politiske forslag fra medlemmer: Politiske saker

For henvendelser angående wikien, kontakt wikimaster@piratpartiet.no.

Denne wikien er delt inn i forskjellige kategorier som er bygget opp av en trestruktur. For å gå til toppen av kategoritreet går du hit, derfra kan du navigere deg fram til alle underkategorier og artikler. Alle sider er medlem av en kategori, og disse er listet opp helt nederst på sidene.


Politiske saker