Kontakt

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 21. jan. 2022 kl. 13:14 av {{| (diskusjon | bidrag)}} (Copy+paste fra http://piratpartiet.no/2013/03/kommuniser-og-samarbeid-med-andre-pirater/ , skrevet av Gunvar. Er en grei begynnelse.)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Kommuniser og samarbeid med andre pirater! 1 Kommentar 2. 03. 2013 Enkeltpersoner kan ha mange gode ideer, men sammen med andre kan ideer videreutvikles til noe enda større.

Nå har dere mulighet til å chatte med hverandre på vår nyopprettede IRC-kanal. Her kan dere chatte om dagsaktuelle saker og bygge relasjoner med andre pirater.

http://piratpartiet.no/piratpartiet-irc-kanal/

(Det vil komme mer informasjon om hvordan man bruker IRC, men i mellomtiden finner dere noen enkle funksjoner her: http://www.ircbeginner.com/ircinfo/ircc-commands.html )

Dersom dere ønsker å samarbeide om å lage et dokument, kronikk eller noe annet sammen med andre pirater har dere anledning til å benytte pirat-pad. Her kan flere jobbe på dokumentet samtidig og det kommer klart frem hvem som gjør hva. Her er det også en chatfunksjon som kan brukes under redigering.

http://pad.piratpartiet.no/

Vi har også et forum som vi anbefaler alle å bruke. Vårt mål er at forumet skal være stedet hvor forslag legges frem og diskuteres før det videreføres til Liquid Feedback for finpuss og avstemming.

http://forum.piratpartiet.no/

Hold deg også oppdatert med vårt nyhetsbrev. Meld dere på i høyre marg på hovedsiden.

http://piratpartiet.no/


Engasjer dere. Bygg relasjoner. Bidra med gode ideer!


Publisert den 2. mars 2013 av Gunvar i Flaskeposten, merket forum, irc, kommunikasjon, pad. Dette er en link til artikkelen.