Forskjell mellom versjoner av «Lm22»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
m
Linje 70: Linje 70:
 
'''LM04:''' Fremleggelse av regnskap ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Transaksjoner_2021.pdf Transaksjoner 2021]) for 2021, samt også oppdatert budsjett ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Budsjett_2022.pdf Budsjett])
 
'''LM04:''' Fremleggelse av regnskap ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Transaksjoner_2021.pdf Transaksjoner 2021]) for 2021, samt også oppdatert budsjett ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Budsjett_2022.pdf Budsjett])
  
'''LM05:''' Valg til styret (saksdokumenter kommer)
+
'''LM05:''' Valg til styret ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Valg_til_sentralstyret_og_komiteer.pdf Valg])
  
'''LM06:''' Valg til kontrollkomité, programkomité, og valgkomité (saksdokumenter kommer)
+
'''LM06:''' Valg til kontrollkomité, programkomité, og valgkomité ([https://wiki.piratpartiet.no/Fil:Valg_til_sentralstyret_og_komiteer.pdf] Valg)
  
 
'''LM07:''' Valg av revisor
 
'''LM07:''' Valg av revisor

Revisjonen fra 6. mar. 2022 kl. 00:51

Innkalling til Landsmøte i Piratpartiet 12-13. mars 2022

Dato: Lørdag 12. mars og søndag 13. mars (en sak stenges 20. mars)

Lørdag: Starter 12:00

Søndag: Starter 12:00

20 mars: 12:00-12:15 (*)

Sted: Møtet avholdes 100 % digitalt via Discourse og Jitsi Meet.


Lenke til videostrømming m.m.:

Oppdateres en uke før oppstart via epost, Facebook, nettforum, og wikisider.

Lenke til nettforum:

https://forum.piratpartiet.no/c/landsmote-2022

Lenke til Piratwiki:

https://wiki.piratpartiet.no/Lm22Praktisk informasjon:

Oppstart og kontroll av kontingent: Møtet åpner teknisk support kl. 11:00 lørdag 12. mars i tilfelle det finnes medlemmer som ikke har korrekt innlogging og/eller tilgang til Discourse eller har problemer med Jitsi Meet. Det blir også kontroll av kontingent og prøvevotering via Discourse for å sjekke at alt er klart i forkant av kommende avstemninger. Alle oppfordres til å sjekke innlogginger, tilgang, m.m. i forkant av møtet, en kan få spesifikk hjelp med forberedelse til Landsmøtet fra 5. mars - samme dato som alle sakspapirer m.m. skal være gjort tilgjengelig. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe de som måtte ha behov for hjelp før 5. mars også, men alle detaljer på forumet er ikke 100 % klare før da.

Stemmerett: Alle som har betalt kontingent senest 18. februar har etter regelverket stemmerett på landsmøtet. De som ikke har stemmerett har likevel tilgang og innsyn i landsmøtets prosesser, men har ikke nødvendigvis tale- eller forslagsrett. Det foreligger ellers et forslag om utvidet stemmerett for alle som har betalt kontingent i 2021 ettersom Landsmøtet avholdes tidligere enn vanlig (se saksliste).

Prosess og tidsplan: Sakene på lørdag starter behandling etter at møtet har åpnet, deltakerne må følge med på stream og forum der sakene behandles. Sakene vil lukkes i rekkefølge etter behandling og ikke være åpen for votering hele lørdag, dette av praktiske årsaker.

Sakene på søndag vil etter diskusjonen er ferdig og eventuelle endringsforslag sendt inn være åpne for votering hele søndagen frem til 23:00. Sakene stenges deretter og det vil ikke være mulig å avgi stemme etter søndag 13. mars.

(*) Møtet stenger pga. en teknikalitet 20. mars, men det skal ikke foregå noen avstemninger eller gjøres noe annet den dagen, det er derfor ikke nødvendig å møte opp.

Innkommende forslag: Alle forslag til landsmøtet må være sendt inn til programkomiteen senest 19. februar. Send til program@piratpartiet.no

Digital avstemning/deltakelse: Avstemning og skriftlig tilbakemelding skjer via Piratpartiets forum. Husk å sjekke at du kan logge inn og at du har korrekt tilgang til landsmøtedelen for 2022 av forumet. Ta kontakt med org. nestleder ved eventuelle problemer: olav.handeland@piratpartiet.no, +47 99 16 51 47, FB: olavpirat.

Teknisk support er åpen under hele møtet i tilfelle noen har problemer med pålogging til forum eller lignende. Annen kontaktinformasjon til valgt møteleder/moderator blir gjort tilgjengelig ved møtets oppstart. Møtekanal og lenker til videostream m.m. oppdateres kl. 11:00 på lørdag 12. mars i alle informasjonskanaler.

Saksdokumenter: Alle saksdokumenter blir gjort tilgjengelige senest 1 uke før landsmøtet, og det blir sendt ut informasjon i øvrige kanaler. Partiets forum blir oppdatert med samme informasjon som i sakspapirer når de sendes ut.

Middag/bankett/sosial sammenkomst: Vi håper på at dette Landsmøtet blir det siste som kun avholdes digitalt. Vi ønsker ellers å invitere alle medlemmer til et felles medlemsmøte senere i år uten å måtte bruke store deler av tiden på formaliteter og møter - men i stedet en sosial samling, mer om dette kommer senere.


Dagsorden:

--

LØRDAG:

Forberedelser: Teknisk support, digital sosial samlingsplass, streamingtester, m.m.

LM01: Valg av møteleder, referent og to protokoll-underskrivere

LM02: Godkjenning av innkalling og dagsorden

LM03: Velkomsttale(r) og presentasjon av styrets beretning

LM04: Fremleggelse av regnskap (Transaksjoner 2021) for 2021, samt også oppdatert budsjett (Budsjett)

LM05: Valg til styret (Valg)

LM06: Valg til kontrollkomité, programkomité, og valgkomité ([1] Valg)

LM07: Valg av revisor

LM08: Samarbeid med andre småpartier, valgallianse 2023

LM09: Eventuelt


SØNDAG:

Forberedelser: Teknisk support, digital sosial samlingsplass, streamingtester, m.m.

LM10: Vedtektsendringer (Forslag til vedtektsendringer)

LM11: Politiske saker (Politiske forslag)

LM12: Innkomne saker (Innkomne saker)

LM13: Diskusjon om valg til kommune- og fylkesting

LM14: Eventuelt