Lm22

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 11. feb. 2022 kl. 18:16 av 01AV (diskusjon | bidrag)
Hopp til: navigasjon, søk

Innkalling til Landsmøte i Piratpartiet 12-13. mars 2022

Dato: Lørdag 12. mars og søndag 13. mars

Lørdag: Starter 12:00

Søndag: Starter 12:00

Sted: Møtet avholdes 100 % digitalt via Discourse og Jitsi Meet.


Lenke til videostrømming m.m.:

Oppdateres en uke før oppstart via epost, Facebook, nettforum, og wikisider.

Lenke til nettforum:

https://forum.piratpartiet.no/c/landsmote-2022

Lenke til Piratwiki:

https://wiki.piratpartiet.no/Lm22Praktisk informasjon:

Oppstart og kontroll av kontingent: Møtet åpner teknisk support kl. 11:00 lørdag 12. mars i tilfelle det finnes medlemmer som ikke har korrekt innlogging og/eller tilgang til Discourse eller har problemer med Jitsi Meet. Det blir også kontroll av kontingent og prøvevotering via Discourse for å sjekke at alt er klart i forkant av kommende avstemninger. Alle oppfordres til å sjekke innlogginger, tilgang, m.m. i forkant av møtet, en kan få spesifikk hjelp med forberedelse til Landsmøtet fra 5. mars - samme dato som alle sakspapirer m.m. skal være gjort tilgjengelig. Vi ønsker selvfølgelig å hjelpe de som måtte ha behov for hjelp før 5. mars også, men alle detaljer er ikke 100 % klare før da.

Stemmerett: Alle som har betalt kontingent senest søndag 13. februar har etter regelverket stemmerett på landsmøtet. De som ikke har stemmerett har likevel tilgang og innsyn i landsmøtets prosesser, men har ikke nødvendigvis tale- eller forslagsrett. Det foreligger ellers et forslag om utvidet stemmerett for alle som har betalt kontingent i 2021 ettersom Landsmøtet avholdes tidligere enn vanlig (se saksliste).

Innkommende forslag: Alle forslag til landsmøtet må være sendt inn til programkomiteen senest 5. mars. Send til program@piratpartiet.no

Digital avstemning/deltakelse: Avstemning og skriftlig tilbakemelding skjer via Piratpartiets forum. Husk å sjekke at du kan logge inn og at du har korrekt tilgang til landsmøtedelen for 2022 av forumet. Ta kontakt med org. nestleder ved eventuelle problemer: olav.handeland@piratpartiet.no, +47 99 16 51 47, FB: olavpirat.

Teknisk support er åpen under hele møtet i tilfelle noen har problemer med pålogging til forum eller lignende. Annen kontaktinformasjon til valgt møteleder/moderator blir gjort tilgjengelig ved møtets oppstart. Møtekanal og lenker til videostream m.m. oppdateres kl. 11:00 på lørdag 12. mars i alle informasjonskanaler.

Saksdokumenter: Alle saksdokumenter blir gjort tilgjengelige senest 1 uke før landsmøtet, og det blir sendt ut informasjon i øvrige kanaler. Partiets forum blir oppdatert med samme informasjon som i sakspapirer når de sendes ut.

Middag/bankett/sosial sammenkomst: Vi håper på at dette Landsmøtet blir det siste som kun avholdes digitalt. Vi ønsker ellers å invitere alle medlemmer til et felles medlemsmøte senere i år uten å måtte bruke store deler av tiden på formaliteter og møter - men i stedet en sosial samling, mer om dette kommer senere.


Dagsorden:

--

LØRDAG:

Forberedelser: Teknisk support, digital sosial samlingsplass, streamingtester, m.m.

LM01: Valg av møteleder, referent og to protokoll-underskrivere

LM02: Godkjenning av innkalling og dagsorden

LM03: Forslag om utvidet stemmerett (betalt kontingent 2021-2022)

LM04: Velkomsttale(r) og presentasjon av styrets beretning

LM05: Fremleggelse av regnskap (saksdokumenter kommer) for 2021, samt også (saksdokumenter kommer)

LM06: Valg til styret (saksdokumenter kommer)

LM07: Valg til kontrollkomité, programkomité, og valgkomité (saksdokumenter kommer)

LM08: Valg av revisor

LM09: Eventuelt


SØNDAG:

Forberedelser: Teknisk support, digital sosial samlingsplass, streamingtester, m.m.

LM10: Vedtektsendringer (saksdokumenter kommer)

LM11: Samarbeid med andre småpartier, valgallianse 2023

LM12: Innsamling av underskrifter og valg til kommune- og fylkesting

LM13: Andre politiske saker (saksdokumenter kommer)

LM14: Innkomne saker (saksdokumenter kommer)

LM15: Eventuelt