Forskjell mellom versjoner av «Piratpartiet»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Komplettering av info)
Linje 1: Linje 1:
Piratpartiet er et snart nyoppstartet parti i Norge, med mye det samme grunnlaget som de rundt 60 andre Piratpartiene rundt om i verden.  
+
Piratpartiet er et nyoppstartende parti i Norge, med mye det samme grunnlaget som de rundt 60 andre Piratpartiene rundt om i verden.  
For tiden samler vi underskrifter for å kunne registrere partiet og kunne stille til Stortingsvalg i 2013.  
+
For tiden samler vi de 5000 underskrifter vi trenger for å kunne registrere partiet innen 31.12.2012. Målet er å kunne stille til Stortingsvalget i 2013.  
  
Info om partiet, generell info om ulike emner, forslag og vedtatte saker finner du her på wikien. Gode steder å starte er å lese om vårt grunnlag på [[Piratpartiets søyler]] eller lese rundt om kring på wikien på [[Main Page | startsiden]] til wikien.
+
Piratene i Norge er inntil partiet er stiftet organisert formelt i Foreningen Piratene, foretaksnummer 998 732 115.
 +
Foreningens bankkonto er: 6039.08.08928
 +
Foreningens postadresse er: Postboks 465 Skøyen, 0212 Oslo.
 +
 
 +
Foreningens styre består av:
 +
Geir Aaslid (formann)
 +
Håkon Wium Lie
 +
Øystein Sættem Middelthun
 +
Sturla Ellingvåg
 +
Anders Smedegaard Pedersen (for tiden innvilget permisjon)
 +
 
 +
Foreningen Piratene har som formål å samle underskrifter for å stifte Piratpartiet, og vil oppløse seg selv straks dette er gjennomført, med overføring av alle aktiva til Piratpartiet.
 +
 
 +
Info om partiet, generell info om ulike emner, forslag og vedtatte saker finner du her på wikien. Gode steder å starte er å lese om vårt grunnlag på [[Piratpartiets søyler]] eller lese rundt omkring på wikien på [[Main Page | startsiden]] til wikien.
  
 
[[Category:Piratpartiet]]
 
[[Category:Piratpartiet]]

Revisjonen fra 12. jul. 2020 kl. 04:39

Piratpartiet er et nyoppstartende parti i Norge, med mye det samme grunnlaget som de rundt 60 andre Piratpartiene rundt om i verden. For tiden samler vi de 5000 underskrifter vi trenger for å kunne registrere partiet innen 31.12.2012. Målet er å kunne stille til Stortingsvalget i 2013.

Piratene i Norge er inntil partiet er stiftet organisert formelt i Foreningen Piratene, foretaksnummer 998 732 115. Foreningens bankkonto er: 6039.08.08928 Foreningens postadresse er: Postboks 465 Skøyen, 0212 Oslo.

Foreningens styre består av: Geir Aaslid (formann) Håkon Wium Lie Øystein Sættem Middelthun Sturla Ellingvåg Anders Smedegaard Pedersen (for tiden innvilget permisjon)

Foreningen Piratene har som formål å samle underskrifter for å stifte Piratpartiet, og vil oppløse seg selv straks dette er gjennomført, med overføring av alle aktiva til Piratpartiet.

Info om partiet, generell info om ulike emner, forslag og vedtatte saker finner du her på wikien. Gode steder å starte er å lese om vårt grunnlag på Piratpartiets søyler eller lese rundt omkring på wikien på startsiden til wikien.