Forskjell mellom versjoner av «Stavanger lokallag»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Flytt kategori-taggen til slutten + fiks lenke til Facebook-arrangementet)
(Stavanger lokallag - Kontaktinfo)
Linje 1: Linje 1:
Piratene møtte første gang i Stavanger på Cardinal lørdag 6. oktober kl 1600 ([http://www.facebook.com/events/286484694800131/ Facebook-arrangement])
+
Piratene møtte første gang i Stavanger på Cardinal lørdag 6. oktober kl 1600 ([http://www.facebook.com/events/286484694800131/ Facebook-arrangement]) og vi fikk samlet noen engasjerte mennesker som nå er blitt et lokallag for Stavanger.
  
*Kommende uke, fra 7. oktober, kommer lokallaget til å oppsøke fortrinnsvis studentsteder. Hovedmålet den første uken blir å rekruttere pirater som kan bidra til å skaffe underskrifter i Sandnes- og Stavangerområdet. Så langt ser det ut til at fokuset i Sandnes først og fremst blir på kjøpesentrene.
+
Lokallaget i Stavanger jobber nå med å samle underskrifter med spesielt fokus på Universitetet i Stavanger og videregående skoler.
  
*Neste planlagte møte er onsdag 17. oktober ettermiddag. Dette møtet er en del av turnéen langs kysten med blant annet Sturla på teamet og målet er først og fremst å skaffe underskrifter.
+
Vi ønsker svært gjerne å komme i kontakt med flere som vil se et direkte demokratisk alternativ i Norge og hjelpe oss å samle de siste få signaturene som trengs til Partiregisteret i Brønnøysund for å bli et offisielt politisk parti.<br/> Send oss en e-post, ingenting vil gjøre oss gladere.
 +
<br/><br/>
 +
'''Kontaktinformasjon:'''<br/>
 +
Piratpartiet Norge<br/>
 +
Stavanger lokallag -- stavanger&#64;piratpartiet.no
  
*Det er også klart at det også blir aktivitet under Oktoberfest i slutten av oktober for å skaffe underskrifter.
 
  
 
[[Category:Lokallag]]
 
[[Category:Lokallag]]

Revisjonen fra 6. des. 2022 kl. 16:00

Piratene møtte første gang i Stavanger på Cardinal lørdag 6. oktober kl 1600 (Facebook-arrangement) og vi fikk samlet noen engasjerte mennesker som nå er blitt et lokallag for Stavanger.

Lokallaget i Stavanger jobber nå med å samle underskrifter med spesielt fokus på Universitetet i Stavanger og videregående skoler.

Vi ønsker svært gjerne å komme i kontakt med flere som vil se et direkte demokratisk alternativ i Norge og hjelpe oss å samle de siste få signaturene som trengs til Partiregisteret i Brønnøysund for å bli et offisielt politisk parti.
Send oss en e-post, ingenting vil gjøre oss gladere.

Kontaktinformasjon:
Piratpartiet Norge
Stavanger lokallag -- stavanger@piratpartiet.no