Forskjell mellom versjoner av «Stavanger lokallag»

Fra Piratpartiets Wiki
Hopp til: navigasjon, søk
(Redigert for planer utarbeidet etter møtet på Cardinal.)
m
Linje 4: Linje 4:
 
| http://www.facebook.com/events/286484694800131/
 
| http://www.facebook.com/events/286484694800131/
  
Kommende uke kommer Stavanger til å oppsøke fortrinnsvis studentsteder. Hovedmålet den første uken blir å rekruttere pirater som kan bidra til å skaffe underskrifter i Sandnes- og Stavangerområdet.
+
*Kommende uke, fra 7. oktober, kommer lokallaget til å oppsøke fortrinnsvis studentsteder. Hovedmålet den første uken blir å rekruttere pirater som kan bidra til å skaffe underskrifter i Sandnes- og Stavangerområdet. Så langt ser det ut til at fokuset i Sandnes først og fremst blir på kjøpesentrene.
Så langt ser det ut til at fokuset i Sandnes først og fremst blir på kjøpesentrene.
 
  
Neste planlagte møte er onsdag 17. oktober ettermiddag. Dette møtet er en del av turnéen langs kysten med blant annet Sturla på teamet og målet er først og fremst å skaffe underskrifter.
+
*Neste planlagte møte er onsdag 17. oktober ettermiddag. Dette møtet er en del av turnéen langs kysten med blant annet Sturla på teamet og målet er først og fremst å skaffe underskrifter.
  
Det er klart at det også blir aktivitet under Oktoberfest i slutten av oktober for å skaffe signaturer.
+
*Det er også klart at det også blir aktivitet under Oktoberfest i slutten av oktober for å skaffe underskrifter.

Revisjonen fra 18. sep. 2020 kl. 08:59

| | Piratene møtte første gang i Stavanger på Cardinal lørdag 6. oktober kl 1600 | http://www.facebook.com/events/286484694800131/

  • Kommende uke, fra 7. oktober, kommer lokallaget til å oppsøke fortrinnsvis studentsteder. Hovedmålet den første uken blir å rekruttere pirater som kan bidra til å skaffe underskrifter i Sandnes- og Stavangerområdet. Så langt ser det ut til at fokuset i Sandnes først og fremst blir på kjøpesentrene.
  • Neste planlagte møte er onsdag 17. oktober ettermiddag. Dette møtet er en del av turnéen langs kysten med blant annet Sturla på teamet og målet er først og fremst å skaffe underskrifter.
  • Det er også klart at det også blir aktivitet under Oktoberfest i slutten av oktober for å skaffe underskrifter.