Styremøte Unge Pirater 07.05.2013

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 1. des. 2021 kl. 10:17 av Vegard Solheim (diskusjon | bidrag) (Created page with "===Referat styremøte i Unge Pirater 07.05.2013=== Styremøte for Unge Piraters sentralstyre Sted: Skype og pad Tid: 07.05.2013 - 22:00 Oppmøte: Lasse, Vegard, Lars Erik ...")
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til: navigasjon, søk

Referat styremøte i Unge Pirater 07.05.2013

Styremøte for Unge Piraters sentralstyre Sted: Skype og pad Tid: 07.05.2013 - 22:00 Oppmøte: Lasse, Vegard, Lars Erik


Dagsorden: - Innkallelse til ekstraordinært landsmøte Når, hvordan og hvor? Trenger landsmøte for å velge kasserer, slik at vi kan åpne bankkonto. - Nye fylkeslag i Hordaland og Østfold Skal være stifta +/- innen fredag 11/05.


Innkallelse til ekstraordinært landsmøte Hvordan skal vi gjennomføre det? - Vi har 2 alternativer. Skype/Mumble, eller ett fysisk møte. Jeg mener at vi bør vente til det ordentlige landsmøtet før vi har ett fysisk møte. Tror det er lurt at vi får i gang flere fylkeslag før vi lager ett fysisk landsmøte. Akershus UP har en VPS, som vi kan sette opp Mumble-server på. Samtalen kan med enkelthet tas opp, og det er lett for alle å være med på møtet. Vedtektene våre sier at vi må lage innkallelse til ekstraordinært landsmøte minst 2 uker før møtet. Forslag til dato? Vi kan også vente til vi har flere fylkeslag, og ta ett ordentlig landsmøte. Forslag til dato: 2. juni.

Spørsmålet er om vi skal ha ett ekstraordinært møte, eller bare et landsmøte. Et ekstraordinært landsmøte vil bare være for å vedta det formelle som er nødvendig for å ha et ungdomsparti, dvs. vedtektene, sentralstyre, ol. Alternativer er at vi kan ha landsmøtet vårt under Piratpartiets landsmøte i Trondheim. Ingen av styremedlemmene skal helt sikkert på landsmøtet i Trondheim, det lureste er å satse på ett heldigitalt landsmøte. Mumble til digitalt landsmøte slik at hele samtalen kan tas opp.

Nye fylkeslag i Hordaland og Østfold Ole Mellingsæter har vært i kontakt med pirater i Hordaland og Østfold, og vi får fylkeslag i begge fylkene innen fredag i neste uke. Jeg anbefaler at vi venter med innkallelse til ekstraordinært landsmøte inntil de fylkeslagene er i boks.

Serverplass i Piratpartiet - VPS i Akershus Ole Mellingsæter har ordnet VPS for sitt fylkeslag i Akershus. Vi har også fått serverplass på Piratpartiets server. Det kan være lurt å komme i kontakt med en webutvikler allerede nå, så vi ikke drøyer dette unødvendig mye. Hjemmesiden er ikke ferdig bygd ennå.


Notater: Lars påpeker at det er ganske unødvendig å ha et møte nå som vi kun er 3 i sentralstyret.

Trenger videoar på youtube slik at det viser at vi eksisterer. Det må være minimal limitasjon for folk å lage videoar om dei føler for det. Trenger både ting på youtube og på mange andre kanalar, det er lite medieproduksjon innad i partiet.


Lars Erik forlot samtalen 22.40.

Styremøtet effektivt ferdig 22.55. Eneste vedtatte sak etter Lars Erik forlot samtalen var forslag til dato for ekstraordinært landsmøte.

Referatet blir sendt til fylkeslagene (-et, siden vi kun har ett fylkeslag) og lagt ut under interne dokumenter på wikien.