Vest-Agder Piratparti Referater

Fra Piratpartiets Wiki
Revisjon per 18. jun. 2021 kl. 22:19 av Tale (diskusjon | bidrag) (La til kategori Vest-Agder og Internt)
Hopp til: navigasjon, søk

Her legger vi ut referater fra styremøtene i Vest-Agder Piratparti. Referatene skrives som regel i fellesskap i en pad mens møtet avholdes, og publiseres "rå".

Styremøte 28.04.13

Oppmøtte: Anders, Lasse, Kenneth, Tale, Sted: Først Skype, så Mumble reFERENT: Tale, som satte PUSH-TO-TALK-KNAPPEN PÅ MUMBLE til caps lock OG IKKE GADD Å stille den om når hun skreiv. Gjett mellom hvilke ord i referatet hun sa noe :p Dagsorden: Årsmøte: Sted, tid, by. Formelle ting til årsmøte

Forslag: Vi holder årsmøtet på Amigos eller Samsen i Kristiansand den 15. mai. Samsen har bedre internett og sånt. Lasse ansvar for forespørsel til Samsen.hVIS DE IKKE sier ja spør Kenneth på Amigos. Vi tar det i Kristiansand fordi vi har veldig lite penger (ok, egentlig ingen), og det er billigere å transportere de få medlemmene som holder til utenfor Kristiansand til Kristiansand enn å transportere resten til et annet sted. Alternativt har vi Skype, og de som ikke kan møte opp fysisk kan selvfølgelig delta over Skype (eller annen, fri software!)

Brosjyre: <------- SE SÅ SNEAKY JEG ER se så caps lock du er Kikke litt på den på årsmøtet så vi kan få fiksa den til noe vi får/kan bruke i valgkampen.

Lokal strategi. Verve medlemmer/ Velgere. Når? Hvor? Samkjøring av "normal aktivitet" og valgkamp. Hvem kan hva i fylket? Hvordan vil folk jobbe (stå på stand, twitre, BLOGGE, LESERINNLEGG)?Prøve og feile!

Styret sender innkallinga til møtet så fort som mulig! hELST FØR MØTESLUTT. Tale skriver innkalling, Anders, Kenneth og Lasse flikker på Geirs utsendte forslag til vedtektsmal.

Styret framlegger resultatet som endringsforslag til vedtekter på årsmøtet.

Innkallinga godkjennes i padda, og vedtektsendringene blir ferdigstilt senere pga tidspress. Møtet hevet.